Kaia (23) ja Pablo (37) jagasid Pekingis ühte korterit, milles oli kaks magamistuba. Pole teada, kas nad kasutasid neist ainult ühte või mõlemat, kirjutab Kroonika.

Selle aasta alguses sai Kaia uueks treeneriks itaalia juurtega argentiinlane Pablo Giacopelli. Kaia nimetas 1, 5 miljoni kroonise aastapalgaga tööle võetud Giacopellit jumala imeks.

“Pablol on omadusi, mida pole olnud mu varasematel juhendajatel, kuigi ma ei taha neid mingil juhul maha teha.”

Kaia ja Pablo koostöö sujus laitmatult. Neiu jõudis Prantsusmaa lahtistel meistrivõistlustel veerandfinaali ja tuli olümpial 16 parema hulka. Kaia on alistanud maailma teise ja kolmanda kümne mängijaid ning pääsenud WTA edetabeli 30 parema hulka.

Kuuldavasti polnud Kaia ja Pablo sõprusest kaugemale arenenud suhe meeltmööda neiu isale Jaak Kanepile, kes tekkinud olukorda otsustavalt sekkus.

Kaia isa ütles ajakirjandusele koguni järgmist: “Giacopellil oli küll palju plusse, aga veel rohkem miinuseid.” Miinustest mees keeldus rääkimast, kuna need pakkuvat huvi kollasele ajakirjandusele…

Isa lükkab suhtejutud ümber: “See on täiesti vale jutt. Unustage ära see jutt ja ärge helistage sellise jabura jutuga enam.”

Pablo Giacopelli räägib enda ja Kaia kohta järgmist: “Kaial ja minul olid head ja sõbralikud töösuhted ning kõik muutus iga päevaga aina paremaks. Kahjuks oli ka kolmas pool, kes pidevalt õõnestas seda töösuhet ning päris aru iga meie ettevõtmise kohta.”

“Meie vahel on lähedane professionaalne suhe,” on Pablo öelnud. See võib tähendada mida iganes.

Üks küsimus siiski jääb — miks Kaia Kanepi teatas Pablole koostöö lõppemisest mobiilisõnumiga?