Viljandist pärit Triinu (19) on teinud hämmastava tähelennu. Piiga oli kõigest viisteist, kui ta Vanilla Ninjasse Maarja Kivi asemele kutsuti. Paraku ei tekkinud tütarlaste vahel keemiat, mistap otsustas Triinu sooloartistina õnne proovida.

Saksamaal ühes ööklubis kohtus ta itaallase Giovanniga (27), kellesse põhjalikult ära armus. Pooliteist aastat tagasi kolisid noored Šveitsi Giovanni vanemate viiekordsesse häärberisse elama.

Läinud suve lõpus sai Triinu valmis sooloalbumi “Now and Forever”. Lauljatar ütleb, et tal läheb lauljana hästi. Plaat vajab reklaamimist, mistõttu mööduvat ta päevad intervjuusid andes ja tele-showdes esinedes.

Kihlatud Triinu ja Giovanni pole. Küll aga on räägitud abiellumisest, kuid selles küsimuses on Triinul kindel seisukoht: “Minu puhul tuleks abiellumine kõne alla, kui oleksin Giovanniga suhtes olnud ligikaudu neli või viis aastat.

“See on paras aeg õppimaks inimest läbi ja lõhki tundma. Olen alles üheksateist ja võin öelda, et selle kiire asjaga veel aega on,” leiab Triinu.