Naistemaailm vahendab: kuidas saada näitleja vormi lühikese ajaga, George teab! Lühidalt: range dieet, viis päeva nädalas jõutrenni ja kuus päeva aeroobset.

George’i dieedifilosoofia: kahe-kolme suure söömaaja asemel vali viis väikest einet päevas. Väikeste koguste söömine iga kahe-kolme tunni tagant laseb su metabolismil tegutseda optimaalsel tasemel.

Reese Witherspoon sai George’ilt nipi, kuidas kõhulihasteharjutusi tõhusamaks teha: tõsta jalad maast ning pane õhus risti.

Jennifer Lopez sai nõuande, kuidas kükke paremini teha. Pane jalad õlgade laiuselt harki, lasku alla, peaaegu kükki, aga mitte täielikult ning tõuse tagasi üles ning kikivarvuli. Tee seda kahes seerias 25 korda.

Jennifer Aniston sai staaritreenerilt nipi käte treenimiseks. Hoia käed kõrval õlgade kõrgusel ning tee väikseid ringe üks minut igasse suunda. Korda harjutust kolm korda.

Kui oled väsinud, tüdinud ega leia enam motivatsioni, siis ära anna alla. Anna parem koormusest järgi. Hea trenn on ka meeldiv jalutuskäik, venitamine või jooga. Kui sul on PMS väldi raskeid treeninguid ja proovi parem rattasõitu või metsakõndi. Igasugune liikumine tuleb alati kasuks!

Refereeritud täisteksti loe Naistemaailmast.