Novembris Kalev Spordi kanalil jooksma hakkavas sarja tegijad lubavad tõelist seepi, kus mullidest ja vahust juba puudu ei tule, kirjutab ajakiri Naised.

Äsja Draamateatris esietendunud “Lõputus kohvijoomises” ja Venemaaga koostöös vändatava uue mängufilmi võtetel osalev Maria mängib üht peaosa ka novembris Kalev Spordi kanalil jooksma hakkavas seriaalis “Kalevi naised”.

Välismaa lõngast kodukootud lugu hakkab hargnema ideaalse abielupaari, ärimehest Kalevi (Andrus Vaarik) ja seltskonnadaamist Laire (Maria Avdjuško) kodust. Kahjuks on ideaalsus vaid väline, sest Lairel on igav elada…

Avdjuško (kes on ka seriaali üks maaletoojatest — toim.) sõnul sarnanevat seriaal kõige enam India filmidega, kuid vürtsi tuuakse sisse ka n-ö tänapäevaste teemadega. Nii ei puudu filmist näiteks geiteema.

Avdjuško usub, et ehkki materjal on piisavalt jabur, ei lähe Eesti näitlejate paremikust koosnev tegelaskond ekraanile labasusi tegema. “Töötame üsna tõsises meeleolus, meid juhendab väga hea lavastaja Ingomar Vihmar ja vägisi pole keegi võtteplatsil nalja püüdnud teha.”

“Elu ise on oma tõsiduses ju vahel parasjagu koomiline,” tõdeb Avdjuško ja kinnitab, et osadesse mahub peale koomika ka tõsist tegevust ning mäng käib elu ja surma peale.

Tegijad eesotsas Kristian Taskaga lubavad tõelist seepi, kus mullidest ja vahust juba puudu ei tule. Jüri tehnoparki ehitatud dekoratsioonide vahel on nähtud intriige, kirgi, kättemaksuiha ja üüratut armastust, mida iseloomustavad teadagi suures plaanis ja pikalt näidatavad pisut juhmina mõjuvad näod.