Tubli Paavo, kel oli enda arust põhjust peljata, et tuttav tüdruk ta ühel õhtul tõepoolest nii- või naasuguses kastmes kinni pistab, teavitas seepeale kiiremas korras nii kaitsepolitseid kui meediat.

Aga mõelgem pisut, kas too väidetav ahistaja pidas ikkagi silmas kannibalismi selle sõna otseses mõttes — et ta pistab Paavo potti ja keedab ära või oli see hoopis peenemat sorti vihje magamistoa suunas?

Sest eks või “ära söömine” ju tähendada ka seda, et tüdruk unistas Paavo pringi alasti keha vahukoore või šokolaadikreemiga kokku mäkerdamisest ning siis selle vahukoore või šokolaadi õrnalt ja aeglaselt ära lakkumisest?

Naisfännid on oma iidolitele ennegi emotsionaalseid sõnumeid saatnud. Küllap on samasuguseid kirju nagu Paavo saanud nii mõnedki rokkarid.

Paljude meeslauljate kontsertidel pilluvad hullunud naised lavale aluspükse. Kas tegu on ahistajatehordiga? Või pigem siiski kirgliku fännamisega, mis pole ometi kuritegu?

Kas Paavo oleks teavitanud kaitsepolitseid ka siis, kui tüdruk oleks saatnud talle oma trussikud? Ja kui mõelda, siis mispoolest on kelmikas “söön su ära” ahistavam kui seesamune trussikute loopimine või saatmine?

Victoria Beckham sõimas hiljuti ahistajaks oma mehe eksarmukest Rebecca Loos’i, kes ütles ühele briti meesteajakirjale intervjuud andes, et Becks saab talt voodivõimekuse eest hindeks 8 või 8, 5 punkti.

Mõistagi häiris selline Becksi abielurikkumise uuesti üles soojendamine Victoriat, kuid kas Rebecca on ahistaja ainuüksi seepärast, et ta räägib, mis tal mõttes?

Ja see tüdruk, kes Paavo sõnutsi teda ahistas — on ta ahistaja ainuüksi seepärast, et tema arust on Paavo Nõgene sedavõrd magus poiss, et kõlbab ära süüa?

Ma saan aru, kui ta oleks Paavole kahvli kintsu löönud. Et sellisel juhul võinuks Paavo karta midagi hirmsat. Aga et ilus blond tibi ähvardas ta lihtsalt ära süüa?

Iga normaalne mees oleks seepeale sillas. Või kuidas?