Need kaks on ju nagu vahvad karumõmmid, kas pole, kes on otsustanud pühapäevaõhtul nalja teha. Mait on nagu isakaru ja Ester nagu emakaru, aga seksist oleks nende puhul lausa patt mõtelda.

Margus Tsahkna ja Birgit Õigemeele (ülal pildireas) vahel võiks ehk veel asjaks minna, aga siin astuvad vahele tülikad elukaaslased, kellest nii Margus kui Birgit on ajakirjanduse veergudel ohtralt pajatanud.

Tantsusaate staarid oma elukaaslasi nii väga ei reklaami. Musklimees Argo Ader (tantsupaar all pildireas) käib ilusa Helenaga kohvikus ja mere ääres jalutamas ning poetab vaid mokaotsast, et tema elukaaslasele ei ole eriti mokkamööda, et mees teise naisega kogu aeg trenni teeb.

Ja asi ants, abikaasa jääb siivsalt varju ega tüki kusagile oma näopildiga, et mitte mingil moel oma isikuga Argo ja Helena tärkavat romanssi varjutada.

Niisama viisakas on Henrik Normanni noor abikaasa, kelle viimaseks avalikuks ülesastumiseks jäi tema ja Henriku pulm. Nüüd, kui Henrik seksika Kaisaga tantsusaates uljalt jalga keerutas, elas Henriku naine ilusti kaasa kuid trüginud ajakirja esikaanele nagu Margus Tsahkna abikaasa Anna-Greta Gutmann.

Ta saab ilusti aru, et rahvale meeldib mõelda, et Henrik ja Kaisa vahel säriseb. Kui ta kuskil nina välja pistaks ning kinnitaks, et neil on Henrikuga kõik kõige paremas korras, rikuks ta ilusa muinasjutu lihtsalt ära.

Ka vallalistega on tantsusaates paremad lood kui laulusaates. Laulusaate Elise ja Rolfi (pildireas all) puhul on haigutamaajavalt selge, et nad ei seksi, sest Rolf on kuuldavasti homo ning sealjuures veel nii homo, et isegi kirikud ei taha teda oma uksest sisse lasta. Nullsärin seega…

Viimast ei saa aga öelda tantsiva poliitiku Evelyn Sepa ja Marko Kiigajaani (all pildireas) kohta, kes teevad omalt poolt kõik, et sahinad nende seksisuhte osas ei vaibuks niipea.

Ta on mul kintsud siniseks näpistanud, kilkas Evelyn Markole tantsutrennis kaela karates. Kas kujutate, et Mait Maltis võiks teha sama poliitik Ester Tuiksooga?

Margus Tsahkna jäi korra ühele seltskonnaajakirja pildikesele, käsi Birgit Õigemeele jalakesel, aga ka sellele armsale ekstsessile järgnesid tüütud-piinlikud selgitused, et neil on Anna-Gretaga kõik korras. Surmavalt igav.

Midagi ei ole teha — isegi illusioon seksist on parem kui mitte mingit lootust seksile.

Ja kui televaatajal on valida, kas jälgida, kuis kaks inimest muusika saatel püüdlikult huuli liigutavad, või kuis kaks inimest muusika saatel kehi teineteise vastu hõõruvad, siis andke andeks, aga… seks… ptüi, tants, kus näidatakse kõigele krooniks rohkelt paljast ihu, võidab iga kell. Enne sinist esmaspäeva igatahes.