Briti ajalehe The Independent teatel jätsid metsloomad Forest of Deani-nimelisele vutiväljakule palju uuristatud ja ülessongitud auke, mis tegid seal mängu pidamise võimatuks.

Millal ja kus 15. novembrile planeeritud Soudley ja Charfieldi meeskondade vaheline jalgpallilahing toimub pole veel selge. Väljakut oli alles aprillis korjandusest kogutud raha – 1000 naelsterlingi (üle 19 000 krooni) eest laiendatud ja parandatud.

Gloucestershire jalgpalli assotsiatsiooni mänedžer Chris Lucker ütles, et pole veel kunagi elu jooksul taolise olukorraga kokku puutunud. „Tavaliselt kannatavad jalgpalliväljakud autode ja mootorrataste pärast, aga sellest, et platsi rikuks ära kari metssigu, kuulen ma esmakordselt,“ ütles Lucker.

Soudley meeskonna sekretäri Louise Stephensi sõnul on kogu klubi personal juhtunu pärast väga masendunud meeleolus. Mänguväljaku taastamisele kulub vähemalt mitu kuud.

Metssead surid küttimise järel 300 aastat tagasi peaaegu täielikult välja. Nad on Euroopast lihaulukina taas sissetoodud ning nende arvukus on aastatega suuresti kasvanud.