Naine tunnistab, et teisest riigist pärit mees tunneb oma kodumaa õhkkonnast puudust, sõbrad, pere, töö ja kõik on ju seal, kirjutab ajakiri Stiil.

„Meil oli vahepeal nii, et mina olin siin ja tema oli Rootsis, ja siis oli küll selline tunne, et ei suuda enam nii palju lahus olla. Esitasin talle ultimaatumi ja ta kolis Eestisse,“ meenutab Evelyn.

Evelyn ei leia, et eri kultuuridest inimestel on raske koos elada — vastupidi, see muutvat tema sõnul elu mitmetahulisemaks.

„Mis meid päästab, on see, et oleme loonud endale omaette hubase ning mõnusa maailma, kus valitsevad täiesti meie omad reeglid ja tõekspidamiseks,“ avaldab laulutäht.

Evelyn ja Svenne on küll elukaaslased, kuid nad pole abielus. „Abielu pole meie jaoks. Peame mõlemad oluliseks vabadust valida võimalust veeta iga päev teineteise seltsis, ning ükski paber ei muudaks seda tunnet tugevamaks,“ teab Evelyn.

Ta pole plikapõlvest alates unistanud uhkest pulmapeost ega vapustavast pulmakleidist. „Milleks? Abiellumine meenutab mulle pisut vanakooli mõtlemislaadi.“

Sel kevadel saab naine esimest korda emaks.

„Laps on mulle tegelikult sünnipäevakingitus. Svenne teatas mulle minu eelmise sünnipäeva hommikul, et ta on nüüd valmis isaks saama, see oli parim kink üldse!“ rõõmustab beebiootel Evelyn, kelle emainstiktid alles viimase aasta jooksul välja lõid.