Katrin Väli ütleb Publikule, et tema saleduse saladus on trenn kuid ka personaaltreeneri nõuanded õigeks toitumiseks.

Lisakilod, mis Katrin sai, tulid tema sõnul valest toitumisest. “Näiteks lugesin ajakirjadest, et treenerid peavad hommikuti korralikult sööma. Minu menüüs oli jogurt, piim ja erinevad müslid. Täisteraleib ja banaanid,” räägib Katrin.

“Hoolimata ajakirjadest loetud infost olin ikka pontsik,” muigab Katrin. Ta ei tee saladust, et olles 162 cm pikk tundis end 55 kilo kaaludes veidi paksuna.

“Status klubis teiste treeneritega rääkides sai õige pea selgeks, et ajakirjadest leitud info osutus minu jaoks valeks. 100% kõigile sobivaid üldisi toituisreegleid pole,” teab Katrin.

Naine ise sai teada, et talle ei sobi piimatooted. Näiteks jäid menüüst välja piim ja jogurt, kuid juustule pole Katrin selga pööranud.

“Samuti kirjutatakse, et sööge õhtuti vaid puuvilju. Minule ei sobinud näiteks soojalt soovitatud õunad ja banaanid. Nüüd, kui mul tekib õhtul isu, siis pigem söön näiteks virsikuid.”

Katrin ütleb, et leiba ja saia sööb ta erandkorras. Viimased vahetas naine hoopis kuivikute vastu, kuhu on hea juustulõik peale panna.

“Aga peamine on, et inimene ei läheks oma kaalu pärast stressi, sest see ei vii mitte kuhugi. Mina harjusin terve aasta uue toitumisega. Ja selle ajaga võtsin alla seitse-kaheksa kilo.”

Katrini suurim sõltuvus on trenn. Kui ta parasjagu teistele trenne ei anna, käib ta ise jooksmas.

Katrin rõhutab, et iga inimene on ilus kaalus, millisena ta ise rahul on. Ta lisab, et kiirdieedid ja näljutamised on kõige lootusetum viis kaalust alla võtta, sest kilod tulevad sama kiirelt tagasi.