„Kleidid müüdi läbi ühe päevaga. Neljapäeval oli esitlus, reedel müüdi enamik kleite läbi või pandi kinni ja osteti järgmisel päeval ära,“ öeldi Publikule Ivo Nikkolo Suur-Karja esinduskauplusest.


Musta värvi ja valgete aplikatsioonidega 1690 krooni maksev kleit on ostetud ära ka kõikjalt teistest Eestis asuvatest Ivo Nikkolo poodidest.


Viru Keskuse kauplusest öeldi Publikule, et homme tuleb poodi veel väike partii kleite, kuid ka need on enamuses juba kinni pandud. Samuti on kleit müüdud läbi Kristiine Keskuse poest. Tõsi, Pärnu Ivo Nikkolo poodi on jäänud järgi vaid üks kleit — tegu suurusega XL.


Evelin Ilves on kleidist rääkides öelnud, et selle teevad efektseks just tikandid, mille inspiratsiooni sai ta Eesti rahvarõivastest.


Kleidi “Evelin” müügist saadud tulu suunatakse heategevusse — saadud rahaga toetatakse sportimisvarustuse, rull- ja iluuiskude soetamist Merivälja kooli lastele.


Esimene pääsuke, kes Evelini kleidis Publiku fotosilma ette jäi, oli veetlev blondiin ärkamisaja filmifestivali lõppkontserdil Kumus, mis toimus läinud reedel.