Tänases ajakirjas Just! kirjeldab Galojan värvikalt, kuidas Viljak teda juuksurisalongini jälitas, sinna sisenes ja teda seal kõikvõimalike võigaste väljenditega ähvardama asus…

Naised on olnud tülis ajast, mil Viljak otsustas Galojani töölt eemaldada. Sama päeva õhtul ilmusid Kadi isikliklikud fotod, mis ta tööarvutis olid, kahtlasel moel internetti.

Viljak ütleb Publikule, et temas tärkas kahtlus kui Galojani üle kuu kestnud haigusleht lõppes samal kuupäeval mil Galojan käis meedia andmetel politseis EEL´i rahakadumise kohta ütlusi andmas.

“Anna-Maria oli pikka aega haiguslehel. Kuid samal ajal pidas ta loengut konverentsil, aitas korraldada filmiõhtut ning jäi ajakirja Stiil kaadrisse rõõmsa ja õhetavana ühe luksusputiigi avamisel. Kui hakkasime tema töölepingut lõpetama, soovisin tema käest selgituskirju, kas ta mitte riiki ei peta, kuna rikkus korduvalt haiguslehe režiimi,” selgitab Kadi tüdinud häälel.

“Kuna ma pole seni saanud temalt ei seletuskirju miks ta haigena üritustel käis ning kuniks tema luulud meedias jätkuvad, peab Galojan tõepoolest arvestama sellega, et kui ma teda kuskil kohvikus, restoranis või juuksurisalongis näen, pean talle taaskord õlale koputama ja küsima: “Kus on seletuskirjad?” muigab Viljak.

Galojani väite peale nagu ta naist jälitaks, kostab Viljak: “Ma ei imesta enam ammu mitte millegi üle, millega on Galojan seotud. Pärast EEL`ist kaduma läinud raha ja miljonikahtlust julgen arvata, et talle on raskelt mõjunud, et ta on politoloogi ja poliitikuna pildist väljas.”

Kadi püüab mõista, et Galojan soovib olla siiski rambivalguses. “Seepärast paisutab ta igast kärbse suurusest vestlusest elevandidraama. Galojanil on kas luulud või tähelepanuvajadus.”

Kadi Viljakult saab soovituse ka Just!-i juhtiv Merike Taal: “Ajakirjanik pole minult artkli juurde kommentaari küsinud. Mis on kummaline, sest Merike Taal on kõrgharidusega ajakirjanik ja peaks valdama teadmist, et iseäranis kontfliktsete lugude puhul tuleks ära kuulata kõik osapooled. Ilmselt jättis ta selle loengu ülikoolis vahele. Kahju.”

Artiklit “Anna-Maria Galojan kardab kodust lahkuda” loe siit.