Kuid kuidas on lood paksude naistega? Ja mis põnevaim, paksude naistega siinsamas, meie armsal Eestimaal?

Tähtsad ameerika teadlased Oregonis ja Havail tegid hiljuti kindlaks, et paksud naised seksivad rohkem kui kõhnad naised. Nimelt tunnistas seksuaalset vahekorda mehega 92% pakse naisi, kõhnadest aga vaid 87%.

Aga kas rasvarullid on siis tõepoolest anorektikutest atraktiivsemad või on neil lihtsalt pidurdamatu seksuaalne apetiit?

Eesti tuntud volüümiktest tulevad esimesena meelde endine Kunstimuuseumi direktriss Marika Valk, poliitik Ivi Eenmaa, Rahvaliidu fraktsiooni liige Riigikogus Mai Treial ning ajakirjandusõppejõud Marju Lauristin. Ameerika teadlaste loogika kohaselt peaksid eelnimetet daamid seksima kui jänesed.

Ja samuti võib spekuleerida selle üle, et kuidas need paksud naised siis täpselt seksivad. Kas on aktiivsed või lebasklevad niisama?

Või on sellesamuse protsendi nii kõrgeks kergitanud asjaolu, et paksud naised lihtsalt ei ütle kunagi seksist ära ning on nõus seksima kellega iganes, sest vastasel juhul tuleb neil järgmise õnneliku võimaluseni tükimat aega kuival püsida?

Oleks huvitav, kui täidlased daamid võtaks ise sel teemal sõna ning kõneleks oma peadpööritavatest seksikogemustest.

Näiteks Ivi Eenmaa võiks rääkida, kui palju tal Võru meeste seas lööki on. Ja kõhnad naised, näiteks keskerakondlane ja tantsustaar Evelyn Sepp (all pildireas), võiks siis öelda, kas nemad seksivad rohkem või vähem kui Eenmaa. Saaks selguse majja.