Igapäevaelus vastavatud spordiklubi Sparta jõusaali personaal- ja peatreenerina töötav Argo Ader (38) on aasta glamuurisaate „Tantsud tähtedega“ finaalikoha nimel kõvasti higi-vaeva- pisaraid näinud, lõivu maksnud ja müüte murdnud, kirjutab

Mehega on saate jooksul paljugi juhtunud- nuuskpiirituse abil iivelduse ja 38, 2 palavikuga jalustmurdvat viirust trotsinud (fokstrott ja džaiv) ning kuidagigi vaadeldavaks plaasterdatud verevalumis silmaaluse (quickstep ja tša-tša-tšaa) — on ta oma tantsud ära tantsinud. Verevalumis silm juhtus nii, et Helena lõi trennis kogemata küünarnukiga Argot.

Aga eelmainitu võib kõik loomulike kadude hulka arvestada.

Kuid seda, kui kerge või raske südamega loobus kohalikku kulturismi eliiti kuuluv musklimees novembri keskel toimunud Eesti kulturismi meistrivõistlustest, olles „pelgalt“ auhinnaandjana muskleid võrrelnud sõprade tögada, teab vaid Argo ise.

Samas, tõdeb mees, eks ta sai ka kergejalgselt valssi keerutades kulturismi propageerida.

Tõestades, et kulturistid on siiski veidi rohkemat kui tuimad lihamäed.

„Kõik on õpitav kui on piisavalt tahtejõudu ja soovi,“ sõnab omal ajal Päästeteenistuses lihtsast tuletõrjujast direktori asetäitjaks tõusnud, tuukrina laipu vee alt välja toonud ning demineerija ärevat tööd teinud musklimees.