Uudishimulike pealtnägijate sõnul sai kõnekeelest kehakeel, kui Moskva kohvikus peetud peol kokteilid mõjuma hakkasid, kirjutab Kroonika.

Kui paar oli mõnusasti seltskonnast veidi eemaldunud, paitas Mait (pildireas vasakul) Maria nägu ja juukseid, Maria sõrmitses mehe kätt. Malmstenil olevat meelitusi tulnud kui jäneseid kaabust…

Väidetavalt olevat mees püüdnud mootorratta õnnetusesse sattunud muusik Tomi Rahulaga (pildireas paremal) abielus olevat Mariat ära rääkida.

Igatahes olevat ühe uudishimuliku jutupauniku sõnul noored suudelnud ja kui nad avastasid, et neid jälgitakse suure huviga, tõmbuti vahekoridori…

Mait ohkab raskelt: “See oli… ee… purjus inimesed, jumal hoidku! Ei no mis — midagi ei olnud. Tõesti inimesed olid purjus, noh, ajasid juttu, joviaalselt.”

Pärast seda kui Maria Rahula on pilte näinud, saadab ta e-maili, kus toob ettekäändeks samuti ülemeeliku tuju: “Seda, et me Tomiga lahku läheme või lahus oleme, on räägitud on räägitud meie kohta algusest peale.”

Tõsi, mis tõsi. 14aastaselt Tomi Rahulaga käima hakanud ja hiljem abiellunud noorpaari suhe oli karil pea paar aastat pärast abielu kui Marial olevat olnud silmarõõm, kuid siis jäädi kokku.

Väidetavalt on kaunitaril olnud ka kirglik tõmme stilist Jana Hallasega omal ajal abielus olnud Alar Kotkasega…

Maria ja Mait võisid teineteisele silma jääda “Kelgukoerte” võtetel, kus Marial oli imepisike osa mängida.