Kroonika allika sõnul on Veigo liitunud võrkturundusskeemiga Amway, mis sisaldab püramiidelemente, kus suurimat kasu lõikab tipp.

Anonüümne allikas kõneleb, kuidas ta käis Veigo Kaaretit kuulamas, kes rääkis, kuidas on võimalik mitte millegi eest raha saada.

Süsteem on lihtne. Ostes nimelt Amway netikaubamajast tarbetooteid, kogud punkte. Kui koos on 250 punkti, hakkavat kontole siginema raha! Vastavalt punktidele suurenevat ka saadav summa. Selleks aga, et üldse 250 punkti teenida, peab Amwayst ostma 5000 krooni eest kaupu.

Lisaks peab skeemiga ühinenu veenma veel kolme inimest sealt asju soetama, ning neist igaüks veel omakorda kolme jne.

“Veigo rääkis loengul, et pooleteise aastaga võib kuu sissetulek kasvada 5000 euroni (ligi 80 000 krooni — toim.). Ütles, et maagiline raha hakkab tulema igaühele, kes ainult sellele end pühendab.”

Mida on Veigol selle peale kosta? Mees on telefonis kohmetu ja tunnistab, et kuigi ta on seda asja vaadanud ja mõelnud, ei saa ta sel teemal kommentaare jagada.

Veigo lisab hiljem, et on käinud siiski Amway loenguid kuulamas. Aga seda vaid eneseharimise eesmärgil.

“Võibolla on mind valesti tõlgendatud. Korraldan ju esinemiskoolitusi. Olen neid teinud ka Amway inimestele,” vingerdab Veigo.