„Ei oskagi hetkel midagi soovida, mul on ju hetkel kõik, mida tahtnud olen. Seda õnne tulebki hinnata. Aga eks me kõik soovi uuel aastal olla tublimad ja paremad inimesed,” rääkis Kati beebi lalisemise taustal Õhtulehele.

Pärast Karolina sündi rääkis Jaan Toots Kroonikas: “Ilus laps on! Sünnitus läks ilusti, tital ühtegi defekti ei ole, selles mõttes, et kõik on okei. Muidu ju võivad olla igasugused nihestused, aga neid ei ole.”

Jaan Toots sõnas, et sünnitusel oli palju abiks doktori tütar, kelle ema aitas pisi-Jaani omal ajal ilmale tuua.

“Minu arst jäi alles hiljaaegu pensionile. Tema töötas ikka kümneid ja kümneid aastaid seal haiglas. Meie sünnituse võttis vastu Fred Kirss, kes on väga hea arst, suur tänu temale,” rõõmustas mees.

Publik on saanud mitu vihjet, et Kati Toots sünnitas väidetavalt keisrilõike abil. Uurisime, kas Kati on keisrist juba toibunud?

Ärimees Jaan Toots kinnitab küll, et Kati ja oktoobri keskel ilmale tulnud tütreke tunnevad end väga hästi. Seda, kas Katil ka keisrilõikest toibumine kenasti on läinud, Jaan täpsustada ei soovinud. „Ma ei tahaks üldse seda teemat kommenteerida.“

Siiski kinnitas mees, et neil kolmel läheb väga hästi. „Aitäh küsimast, isegi väga hästi läheb.“