“Meie koostöö sai alguse pisut ebatavalisel moel”, räägib Ithaka Maria produtsent ja üks “One Last Dance” autoreid Alar Kotkas. “Nimelt võttis meiega ühendust ühe USA tantsumuusikaplaadifirma Future Shock Recordsi esindaja ning avaldas soovi remiksida ning ka digitaalselt üle maailma levitada Ithaka Maria laulu “A Little Wicked”.

Paljudest meile saadetud remiksidest oli huvitavaim kellegi Tony Awake’i oma ning seejärel teatas plaadifirma nagu muuseas, et Tony Awake elab hoopiski Tallinnas. Nüüd oleme Tonyga suhelnud juba otse ning täiesti loomulik samm oli, et tellisime temalt ka “One Last Dance” remiksi” lisab Kotkas.

“Tegemist on andeka noore mehega, kes on ka väga töökas ja produktiivne” ei ole Kotkas kiitusega kitsi.

“Ma pean ütlema, et olen tõeliselt nautinud töötamist Ithaka Maria remiksidega. Tal on absoluutselt imeline hääl. “One Last Dance” on suurepärane lugu, selles on nii palju power’it.

Kui aus olla, siis on nii, et sa ei pea teadma kogu laulu, kõiki noote ja nüansse — kõik, mida sa vajad, on järgneda tema häälele ja muusika sünnib iseenesest. Ma teeksin ka tulevikus hea meelega Ithaka Mariale remikse ja olen rõõmus, kui saan sellise võimaluse” kommenteeris koostööd Ithaka Mariaga Tony Awake ise.

Alates sellest nädalast saab “One Last Dance’i” uut remiksi kuulda juba ka Eesti tantsumuusikat mängivatest raadiojaamadest.

“Pean kohe tunnistama, et ma ei ole kunagi liialt kodumaisest muusikast lugu pidanud. Minu jaoks on üle 50% suvalistest kõrtsibändidest saanud mingil põhjusel staariseisusesse, mida nad ei ole selgelt ära teeninud ja peaksidki edasi kõrtsinurgas jorutama.

Ithaka Maria sellesse kampa ei kuulu ja tema lugu “One Last Dance” on nagu korralik saksa auto — seda, mida ootad, seda ka saad, asi on korralik, kvaliteetne ja hea minekuga. Tekitab vabalt mõnusa laupäevase peoks valmistumise tunde ka kolmapäeva õhtul” arutleb Eesti ühe juhtiva tantsumuusikat mängiva raadiojaama Energy FM programmidirektor Meelis Tõrv.

“One Last Dance” remiksi saab kuulata Tony Awake’i Myspace’i kodulehelt.

Juba 7. veebruaril näeb ja kuuleb kõikide Eesti Laulude lavaversioone ETV otsesaates. Ithaka Maria astub lavale üheksandana.