Öösel, kui teised tööinimesed magasid õndsa und või seksisid, pidid vaesed krokodillid nimedega Ansip, Pentus, Padar, Nestor, Tsahkna ja Laar riigi kulusid ja tulusid kokku lööma ning vaatama, kus vähemaga läbi saab.

Aga avalikkuse niivõrd suure tähelepanu all oli poliitkrokodillidel ka suurepärane šanss silma paista ning seksikas näida. Vaatame, kuidas nad sellega hakkama said.

Andrus Ansip – naeratas või õigemini küll irvitas telekaamerate ees ülipüüdlikult, aga paistis ikka krampis ja ebakindel. Silmade all suured kotid, seega ilmselt ei maga hästi. Olekult tõre, isegi süüdistav, seega ilmselt ei seksi ka. Hinne seksikusele: 2 -, jätab väga soovida.

Keit Pentus – tundmatuseni muutunud, nagu polekski enam sama inimene, kui viimase pildi järgi otsustada. Juuksed sakris ja sorakil, välimuselt kui sõja üle elanud. Ei jälgegi noorest seksikast naisest. Hinne seksikusele: 1 (Appi!).

Eiki Nestor – vana hea Nestor, ikka need teksapüksid ja ikka see kampsun. Oleks võinud ajakirjanduse tähelepanu ära kasutada ning šiki ülikonna selga panna. Kuuldavastu kiskus Nestor kärpeööl närviliselt sigarette, mis ei ole kindlasti seksikas. Saaks rohkem punkte, kui oleks Stenbocki maja trepil muretult sigarit pahvinud – hinne 3, käib kah.

Ivari Padar – olevat kärpeööl põhiliselt trakse venitanud (väga ebaseksikas). Oli nagu Ansipki kaamerate ees krampis ja ebakindel, nagu ei kontrolliks olukorda. Väga sügavad kotid silmade all, kuigi elab nüüdsest uue naisega ja sekselu peaks olema kuum – hinne 3 (muheduse eest).

Ja lõppude lõpuks Laar, kes võidab krokodillide seksikusvõistluse pika puuga. Plusspunkte annavad reibas samm Toompealt alla tulekul, enesekindel muie suul ajakirjanikega vesteldes, seksikas sonimüts peas ning tragi esinemine nii Terevisioonis kui Värskes Ekspressis.

Mart nägi välja nagu ta poleks mitte öö otsa kulusid kärpinud, vaid Playboy kalendritüdrukutega pidu pannud. 5+!