Kroonika kirjutab, et "Oscar Luxi" uus perenaine Galina Tšaplõgina põhjendas Adelina vallandamist sellega, et noor daam ei suutnud muud, kui kaunilt riides käia, klientidega lauas istuda ja nendega klaasi tõsta.

Nüüd annab Adelina võimsa vastulöögi: "Galina on mu peale kade, kuna olen temast ilusam, noorem ja popim."

"Ta muudkui käis ja päris, millist parfüümi ma kasutan ja kust mul üks või teine asi pärit on," kaebab Adelina endast 20 aastat vanema Galina peale.

Adelina kiidab, et klubi töötajate vormiriietus on tema välja mõeldud. Kaunitar olevat seda palehigis disaininud. "Et mitte omanikku kurvastada, panin tööle kogu oma fantaasia ja nii sündiski Tallinna eksklusiivsemad klubitöötajate rõivad!" ütleb ta.

Kõik olevat kulgenud kui lepasereega, kuniks võeti ööklubisse tööle proua Galina. "Ta tuli kusagilt Lasnamäe baarist ja kõik muutus nagu pärast tsunamit," süüdistab Adelina.

Galina tulnud suure hurraaga, hõisanud, et tema kommunismiaegne naine ja eluaeg tehases tööl käinud...

"Ütles, et kui tal peaks ema täna surema, siis ei lahkuks ta kuhugi ja lükkaks matused edasi - tööd on vaja teha," annab Adelina Galina suhtumisest töösse ideaalse ülevaate.

Adelina sõnul olevat Galina pidevalt töötajate peale karjunud: "Ta röökis nagu ratta peal. Kui ma küsisin, kas ta on koerakuudis üles kasvanud, vastas Galina, et ta on 47aastane ja mina, noor, pidagu lõuad!"

Adelina sõnul ei suutnud ta sellist õhkkonda taluda ja lahkus töölt. Tema eeskuju olevat mitmed teisedki töötajad järginud.

Lõpetuseks ütleb Adelina, et pärast tema lahkumist on paljud kunded klubis käimisest loobunud: "Galina pole ju vaatamist väärt. Kliendid kaebasid mulle, et neid võtab vastu maitsetult riides ja halva hingeõhuga naisterahvas."

Galina kommentaar värvikale süüdistusterägastikule on napp: "Sel teema mina ei räägi."

Muide, Adelina ja tema boyfriend Farmi Gabriel peavad pulmaplaane. Nüüd on Gabrielil lootus ka lõpuks Adelina süütus endale saada. Sellest loe ja videot vaata SIIT.