Ta toob näiteks tüdrukutebändi Tii. "Hoolimata sellest, et Lõuna-Eesti näitsikud karglesid Istanbulis nii, et keel vesti peal, ei läinud see valdavalt homodest koosnevale publikule karvavõrdki korda."

Irja leiab, et kui tahaksime esimeste sekka jõuda või kogunisti Eurovisiooni kinni panna, peaksime Moskvasse saatma kas Rolf Juniori või Trafficu.

"Esimese seepärast, et tegu oli seksika homolooga, mis paneks homod möllama, ning teise seepärast, et kuigi tegu oli heterolooga, esitasid seda siiski mehed ning äkki purjus homod ei saaks aru, et see on heterolugu ning hakkaks ikkagi möllama."

Irja nendib muigamisi, et Trafficu laulja pole end heterona defineerinud, mis tähendab, et homodel on vähemalt lootust. Ja lootus... See sureb ju viimasena! "Rolf oli seega seksikas ja Traffic oli seksikas," leiab Irja. Aga kes veel?

"Naistest konkurentsitult Kaire Vilgats, kelle võiks Eurovisioonile saata kasvõi juba sellepärast, et ta meenutab välimuselt sellist seksikat maadamit, kes homodele samuti jube hästi peale läheb. Geiklubides on tavaliselt sellised kogukad ja seksikad hostessid."

Irja meelest polnud laul Üürnikust ju üldse mitte paha. "Jaan Pehkile, kes ei anna homo mõõtu välja isegi siis, kui ta hirmus peenikese häälega laulab, võinuks loo homoballikõlbulikuks muutmise nimel lihtsalt koti pähe tõmmata. Ülla eesmärgi nimel?"

"Panin tähele, et võistlusel osalesid ka mõned seksikad drag queenid, Janne Saar ja Laura Põldvere. Pole paha, meiki ja kirevaid hilpe oleks võinud efekti nimel isegi rohkem olla. Ja taustatantsijad võinuks olla mõned niisama seksikad ladyboyd."

Irja meelest on heterod on sellel konkursil vaeslapse osas. Aga kui mõelda, milline lugu võiks tekitada soovi harrastada heteroseksi, siis tuleb tunnistada, et selles saates seda polnud! Küll aga oli palju selliseid lugusid saates Laulud Tähtedega, kus oli seksi nii, et tapab. Margus Tsahkna ja Birgit Õigemeele vahel näiteks.

"Hoopis nemad võiks Eurovisioonile saata. Kui see trall ühel ilusal ööl heteroballiks muutub!"