Seekordsest hääletusest võttis osa rohkem kui 1000 rokisõpra.

Samas toimub reedel ka Eesti ainsa rokiraadio Radio Mania eestvedamisel Eesti rokkmuusikas eelmise aasta tegevuse põhjal parimaiks tunnistatud ansamblite, plaatide ja laulude autasustamistseremoonia.

Õhtu jooksul näeb laval Eesti rokieliiti nagu Velikije Luki, Eimel, Shanon, Bad Orange, Taak, Cramp ning noort rokipõlvkonda esindab Stupid Luck.

Võttes eeskujuks USA-s 1983.a. loodud Rock’N’Roll Hall Of Fame-i, algatas Radio Mania ka Eestis 2005.a. traditsiooni austada neid isikuid ja kollektiive , kes on rokkmuusika arengule Eestis enim kaasa aidanud ja seda mõjutanud.
Ettevõtmisele sai nimeks “Rock’N’Roll Wall Of Fame”, ehk Eesti “roki autahvel”, mis asub Rock Cafes.

Esimeseks täheks Eesti “Rock’N’Roll Wall Of Fame’il” valiti Eesti tuntuim rock-trummar ja laulja, 2004.a. meie seast lahkunud Gunnar Graps. Selle valiku tegid rokieksperdid.

2006. avaliku hääletuse tulemusel pääses Eesti „roki autahvlile” legendaarne ansambel Ruja.

2007. aastal kinnitati Rock Cafe seinale särav täht Tõnis Mägi nimega ning eelmisel aastal sai selle au osaliseks ansambel „Virmalised”.

Artist või ansambel saab kandideerida “Rock’N’Roll Wall Of Fame’ile”, kui nende esimese helisalvestuse ilmumisest või kontserttegevuse algusest on möödas vähemalt 25 aastat ning nende muusikal on olnud tähelepanuväärne mõju roki arengule Eestis.

Nominendiks võib olla ka helilooja, laulusõnade autor, raadio rock-dj, produtsent, manager, ajakirjanik või mõni teine rock-muusikaga seotud inimene, kes on olnud sel alal tegev vähemalt 25 aastat ja oma tegevusega jätnud kustumatu jälje roki arengusse Eestis.

Tänavuaastased nominendid on Sven Grünberg, Andres Põldroo, Margus Kappel, Rein Rannap, Oleg Sõlg & Polyphon, J.M.K.E., Ott Arder, Generaator M, Velikije Luki, Turist, Alo Mattiisen, Peeter Volkonski, Jaak Joala, Tõnis Erilaid, Tiit Karuks, Olavi Pihlamägi, Riho Baumann, Rock Hotell, Propeller, Fix.