Helen Sürje (pildireas viimane), kes mullu sügisel tunnistas suhet mängufilmi «Detsembrikuumus» ühe peaosalise Sergo Varesega (pildireas esimene), tekitas möödakäijais hämmeldust, kui teda Sergo (26) kolleegi Rasmus Kaljujärvega kallistamas nähti, kirjutab Kroonika.

Pealtnägija sõnul jalutasid Helen ja Rasmus naistepäeva ööl Raekoja platsilt Väike-Karja ja Müürivahe tänava ristini. Rasmus läinud sealt edasi ööklubi Angel suunas, Helen aga keeranud otsa ringi ning kõndinud, õnnis naeratus näol, tuldud teed tagasi.

«Nii, seisan seal ja vaatan, et ohhoo, Rasmus Kaljujärv tuleb jälle! Ma nägin teda enne tööle minekut Vabaduse väljakul ka,» pajatab üks pealtnägijaid.

«Vaatan, et mingi naiskaga ümbert kinni. Olin juba uudishimust lõhkemas, et kellega ta siis semmib. Mida lähemalt neid nägin, seda selgemaks mulle sai, et see on ju minu lemmiknäitleja Sergo Varese pruta Helen Sürje!»

Sõprusel on erinevad mõõtmed! Heleni sõnul on tal Sergoga siiski kõik hästi ja Rasmusega pole enamat sõprusest.

«Ma kallistangi kõiki oma sõpru ja tõepoolest tegin seda ka Rasmusega, kui hüvasti jätsime,» selgitab Helen. Rasmus aga kutsub sel teemal esitatud küsimuse peale lausa taevast appi: «Oh issand küll! Me oleme lihtsalt sõbrad!»

Viimati üllatas Rasmus Kaljujärv sellega, et käis presidendivastvõtul Vanilla Ninja liikme Lenna Kuurmaaga (pildireas keskel).