Elas sotsiaalabist

Veel tänagi pole teada, kus kohast hankis sotsiaaltoetustest elatuv naine kunstviljastamiseks vajaminevad sajad tuhanded eurod, kirjutab MTV3.

Lisaks riigi abile sai ta kopsaka summa ka 1999 aastal kindlustuselt, kes talle tööl juhtunud trauma tõttu tuhanded pihku ladus.

Täna voolab raha naise taskutesse intervjuude ja lastest tehtavate fotode eest.

Mõtlema paneb ka see, kuidas sai naine ilmale tuua nii palju lapsi - Ameerikas istutatakse kunstviljastusel maksimaalselt kolm munarakku. Nadya nõudis aga kuute ja väidab, et kaks viljastatud rakku lihtsalt pooldusid.
Tänaseni pole teada kes oli see arst, kes rakud naise kehasse sättis ja kas ta rikkus seda tehes ka seadust.
Töötul üksikemal oli juba enne kaheksike sündi kuus 2-7 aasta vanuses last. Praegu tunnistab Suleman ka ise, et ei mõelnud rasestudes ratsionaalselt.
"Ma pole kindel, kas ma täna teeksin sellise otsuse."

Vaimne tervis pole kiita?
Raviarsti sõnul kannatab naine juba aastaid tugeva stressi all, ta on paranoiline ning masendunud.
2008 aastal külastas politsei Nadya kodu 12 korral. Korravalvurid pidid appi tõttama ka siis, kui naine oma pisipoega kodust leida ei suutnud ning end seetõttu tappa ähvardas.
Laps leiti aga õige pea - ta mängis õues. Närvivapustuses ema rahunes.

Nadya jääb lastest ilma?
14 lapse ema külastavad igal kuul sotsiaaltöötajad, kes naise elul ja käekäigul silma peal hoiavad. Väidetavalt on Suleman šokis nõudmiste pärast, mida ametnikud temalt laste kasvatamises ootavad.

Raha?! Raha! Raha!!
Vapper üksikema ei pelga enam oma rahaahnust välja näidata.
Kui üks firma naisele ja ta lastele suuremat kodu ja koduabilist pakkus, oli Nadya esimene küsimus: "Kas uues majas võib tõsielusarja filmida?" Kui vastus oli eitav, keeldus naine kogu pakkumisest.
Väikese mõtlemise järel muutis ta meelt, võttis majapakkumise ja koduabilise vastu, kuid keeldus tõsielusarjas osalemisest.
"Osaleksin hea meelega dokumentaalfilmis, kuid tõsielusarja, kus minu argipäeva jälgitakse, ma ei soovi. Võib-olla muudan ma meelt siis, kui lapsed suuremad on ja sõna sekka saavad öelda," rääkis ta.

Teadjamate sõnul on Suleman ka ilukirurgiasõltlane. Ta on paigaldanud põseimplantaadid, suurendanud huuli ja lõiganud nina.
Operatsioone olevat naine teinud aga üksnes seepärast, et saada sarnasemaks oma iidol Angelina Jolie'ga. Nadya on kõik väited ümber lükanud ja kinnitab, et oli raseduse ajal lihtsalt paistes ja ka huuled tundusid sel põhjusel lopsakamad.

Kõige üllatavam on aga tõik, et naise suurimaks kriitikuks on tema enda ema.
"Nadya peaks osad lapsed ära andma, sest ta ei suuda nende eest üksinda hoolitseda," on ema öelnud.

Kõikidel lastel üks ja sama isa
Suleman paljastas hiljuti, et kõikidel tema lastel on üks isa. See ei ole Nadya endine abikaasa Marcos Gutirrez, vaid Kalifornias elav vanem mees, kes pole ameeriklane. Naine on vandunud, et ei paljasta laste isa isikut kunagi.
"Meil pole kunagi romantilist suhet olnud," on kaheksike ema öelnud.

Nadya on pajatanud, et teatas laste isale kaheksike ootamisest kaks nädalat enne nende sündi.
"Kui ta kuulis, et lapsi sünnib kaheksa, sai ta šoki. Järgmiseks kirus ta arsti, kes mulle nii palju viljastatud rakke istutama nõustus."

Veidrat elustiili harrastav naine on usklik. Mitmes intervjuus on ta kinnitanud, et jumal aitab teda kõiges.
"Jumal annab mulle jõudu ja aitab mind laste kasvatamisel."