Saates selgus, et Klaire mees Jüri ei ole Klairele kordagi armastust avaldanud. Aga selle asemel, et talt pärida, miks nii, sundis Hannes Võrno vaest meest püsti tõusma, oma naise juurde kõndima ja talle armastust avaldama, mida mees pika hambaga ka tegi. Milleks selline teater? Selge ju, et tal on sest naisest ammu siiber.


Mina oleksin tahtnud Hannese suust sellist küsimust - hüva, sa ei ole Klairele kordagi armastust avaldanud, aga millal sa Klairega viimati seksisid? Kuidagi väga ühte väravasse oli see saade, et oi kui paha mees ja oi kui hea ja üllas naine.


Ja kui su mees või tema harjumused (haisvad jalad – tule taevas appi!) närvidele käivad, eks mine siis tema juurest minema. Mis piinad ennast ja teda. Oled mingi masohhist või, keda enese piinamine erutab?


See on muidugi paljude eesti naiste viga. Sõimavad oma mehi sigadeks, aga ära ei lahuta. See on selline loogika, et ise ei söö ja teistele ei anna. Sama ka meestega. Kui sulle ikka naine ei meeldi ja toidu peidad tema eest ära, võiks samuti lahutuse sisse anda. Mitte lasta endal jalgu pesta.


Muidugi alati jääb ka võimalus, et naine just saabki orgasmi mehe haisvatest koibadest ning mees saab oma orgasmi, kui naise eest toidu seifi peidab. Sel juhul palju õnne! Võidavad mõlemad! Iseasi, kas see Tõehetke-paari puhul paika peab. Seda teavad vaid nad ise. Kui sedagi ...