New Yorgis tegutsev kunstnik Martin Saar, kes aegajalt mõne nädala kaupa kodumaal viibib, reserveeris ülemöödunud nädalavahetusel Tallinnas kohviku "Moskva", et tähistada sõpradega kevade saabumist, kirjutab Kroonika.


Sissepääs peole oli rangelt kutsetega. Kes aga kutsest ei saanud, oli megabeib Liis Lass! Sel ajal, kui pidutses Tallinna niinimetatud koorekiht, viibis Lass miljardäri pojast peigmehe Oliver Reinsaluga Pärnus.


Kuumast peost kuuldes hüppas Lass aga oma Lexuse rooli ja põrutas Tallinnasse, kus teda ootas ees ebameeldiv üllatus. Väidetavalt olevat Lass arvanud, et ta pole kutset kätte saanud või oli see kogemata unustatud temani toimetada...

"Tegelikult ei tahetud teda piduliste sekka lasta, kuna Saare arvates kahjustab Lassi persoon nii tema kui ka ta külaliste mainet," kaebab üks erapeol viibinud väljavalitu.

Teise jutuka peokülalise sõnul oli Lass Moskva ukse taha jõudes võõralt numbrilt helistanud Saarele ja nuianud, et ka tema "koorekihi" hulka lastaks... Paraku läinud "koorekiht" Moskvas endast välja - "Appi, Liis Lassi häire! Martin, ära lase sisse..."

Saatuse iroonia! Endine kohviku "Moskva" turundustöötaja jäetigi julmalt ukse taha. Küll viibis peokülaliste seas Lassi poolt hüljatud Elmar Liitmaa.

"Ee... Ehee... Ma ei kommenteeri seda teemat," muigab kohaliku "koorekihi" kordinaator Martin Saar.