Esimene voor

Esimesena võttis laulu üles Haapsalu kammerkoor, kes esitas Kustas Kikerpuu loo "See rõõm on elust endast".

"Te kõlate pehmelt ja armsalt, nagu hea kodune Eesti koor," sõnas saatejuht Tarmo Leinatamm, kellele koor ulatas lahkelt Haapsalu lahest pärit ämbritäie muda.

Maire Aunastele jättis koor väga hea mulje ning ta leidis et dirigent on Mikk Saare naisvariant: "Nii heade liigutustega!"

Eri Klasi meelest oleks võinud rõõmust rääkivat laulu ka rõõmsamalt laulda.

Teisena astus üles WAF-koor, kelle koosseisu kuulusid ka saatest "Eesti otsib superstaari" Norman Salumäe ja Taavi Immato. WAF-koori esituses kõlas Mikk Targo lugu "Sa haara kinni mu käest".

Eri Klasi vaimustus koori särtsakatest tüdrukutest ja soovitas poistelgi end rohkem avada. Maire Aunaste kiitis poisse aga väga: "Värisege Rolf Juniorid ja Lauri Pihlapid!"

Kolmandana sai sõna Kalevi kammerkoor, kes esitas Lindahli ja Salumetsa "Maria Louisa".

Eri Klas kiitis koori ühtehoidvust: "See võikski olla Eesti Nokia!"

Aunaste vaatas hipiriietuses kooriliikmeid ning ütles, et varsti näeme kõik sellised välja. "Kui raha saab otsa, siis jääb vaid armastus."

Teise vooru laulud:
Kalevi kammerkoor - "Pärlipüüdja"
WAF koor - "Inimene õpib"
Haapsalu kammerkoor - "Pühapäev" 

Maire Aunaste andis Kalevi kammerkoorile 100 punkti selle eest, et nad tegid konna häält. WAF-koori kiitis ta särtsakuse eest: "See on põlvkond, kus on juba temperamenti."

Rahva lemmikut tuli stuudiosse teatama Gert Kullamäe - neljandast eelvoorust pääses edasi  Haapsalu kammerkoor. Žürii lemmik oli WAF-koor.

Üllatusena sai rahvas kõigi eelmiste kooride hulgast valida veel ühe koori, kes edasi pääseb. Selleks kooriks oli Kalevi kammerkoor.