Eesti Rahvusringhäälingu meediasuhete juht Anneli Tõevere-Kaur kinnitas aga Publikule, et stuudiopubliku hulgast võetud kõned neidudekoori võidule mingit mõju ei avaldanud.

"Vahe järgmise kooriga oli üle 2500 hääle, mis Tõrva tüdrukutele võidu tõi. Fännidele kehtib tõepoolest palve lülitada otsesaates mobiiltelefonid välja, kuid osa rahvast läks lihtsalt sedavõrd hoogu, et sellest vaadati mööda," rääkis Tõevere-Kaur ja lisab, et telefonid palutakse stuudios välja lülitada põhjusel, et see segab helitehnilist tööd.

Meediajuhi sõnul ei tohiks ära unustada, et "Laululahingu" näol on tegu siiski mänguga. "Rõhutan veelkord, et Laululahing on mäng. Seepärast ei räägi me saadetes ka sellest, kui palju ühele või teisele koorile hääli anti. Kõik osalejad on toredad ja saatesse pääsedes on nad juba võitjad."

Kui palju mingile koorile hääli anti, selgub Anneli sõnul alles finaalis. "Helistajate arvu avaldame alles finaalis, kui vastamisi on kolm koori, kes vaatajaile läbi hooaja on kõige enam meeldinud. Soovime osalejatele ja vaatajatele ehedat rõõmu muusikast, Tõrva tüdrukutele aga palju õnne - neil oli selles saates teistest enam toetajaid."