«Nad käisid mitu kuud peale, telefon oli Moskva-kõnedest punane,» vuristab Eve meelitatult ajakirjale Kroonika. Nüüd andis diiva oma jah-sõna. «Nad ütlesid, et räägime siis Dean Reed'ist ka.»

Ameerikast kommunistlikule Ida-Saksamaale ümber asunud filmi- ja laulutäht uppus 47aastaselt kahtlastel asjaoludel oma Berliini kodu lähistel juba 23 suve tagasi. Eve pole teinud saladust omaaegsest kuumast suhtest Deaniga, aga... «Ikka üks ja seesama, nagu muud polekski!» tõrgub diiva. «Ütlesin neile: Ma olin Eve Kivi ka juba enne Dean Reedi! Tema ei muutnud mu elus midagi. Andsin neile Deani Hispaania sõbra telefoninumbri, las räägivad temaga!»

Aga ka Evest peab keegi filmis rääkima. «No et tulgu kommenteerigu keegi mind kui Nõukogude Eesti seksisümbolit...» Võiks arvata, et Eve annab sõna eksabikaasale ja poja isale Ants Antsonile (70), kes tõi Nõukogude Liidule 1964. aastal Innsbrucki taliolümpiamängudelt kuldmedali kiiruisutamises.

Lõuapoolikud laksutavad tänaseni, et olümpiasangar Antson sõitnud siis abieluranda ja - oma uisud seksisümbol Kivi otsa nüriks! 


Eve aga üllatab: «Mõtlesin, et kutsun filmi Kriegeri. Erichil jutt jookseb. Ja pole ju mõtet, et keegi surmtõsiselt räägiks. Las Erich ajab oma pada.»