"Alguse sai see toiduklubi väikesest naisteseltskonnast, hiljem on liitunud ka mõningad mehed. Mu sõbranna on suur kokandushuviline, tema abikaasa on aidanud need reisid ka kokku panna," räägib Toots ajakirjale Naised.

Gurmeereisid on põnevad - valitakse välja veinimõisad, restoranid ja hotellid ning proovitakse kätt kokakursustel. Alati püütakse leida uus sihtpunkt.

Kersti meenutab, et kui veel käsipagasiga reisida võis, tõi ta alati koju kaasa igasugu veine ja isegi õlisid. "Koguni rukolasalatit olen kaasa vedanud, kui seda siinmail veel saada polnud."

Itaalias kiindus naine sealsesse kööki ja õppis näiteks esimest korda elus hindama lambaliha.

"Sel sügisel läheme Portugali, kus ma polegi veel käinud," rõõmustab Kersti, keda ootavad ees taas uued maitseelamused.