Tegemist on tagasihoidliku kollasest kullast ja ornamentidega kaunistatud sõrmusega, mis püüab pilku just nimelt oma ainulaadsusega, kirjutab ajakiri Kroonika.

Pillavatele ja massiivsetele ehetele eelistabki Margit antiikseid. Sõrmused, mis sümboliseerisid tema eelmist liitu restoraniärimehest abikaasa Auri Hakomaaga, pärinesid samuti sajanditetagustest aegadest.

Margiti ja tema kallima Tanel Härma (29), kes on Eesti Laevaagentide ja -maaklerite Ühingu (ESA) nõukogu esimees, suhe on kestnud juba pea kaks aastat. Avalikkuse ees pole paar kunagi oma põletavaid tundeid varjanud.

Margit Hakomaa oli pikka aega abielus soomlasest restoraniärimehe Auri Hakomaaga (55). Nad lahutasid aastal 2006. Lahutusprotsess kestis kaks aastat. Margit Hakomaa kasuks mõistis kohus lahutusprotsessi lõpuks välja 21 miljonit krooni.

Samuti võttis eksabikaasa Auri enda kanda kinnisvaraga seotud laenulepingud ning maksab iga lapse ülalpidamiseks 5000 krooni kuus, kokku seega 15 000 krooni. Margitil ja Auril on kaks ühist poega, üks neist viie-, teine kaheksaaastane. Samuti adopteeritud 19aastane tütar.