"Eesti armastatud lauljate esituses on kõlanud väga palju laule, mille muusika on küll välismaa autorite kirjutatud, kuid eesti keeles laulduna on need rahva südames ja nii meie omaks saanud. Parimad näited ehk "Kikilips" ja "Roosiaia kuninganna", milleta ei kujutaks ju ette ühtegi Ivo Linna või Anne Veski kontserti," ütles saate produtsent Kaupo Karelson.

Ivo Linna repertuaar on saates esindatud kolme looga. Üks neist on „Julge laul" ehk „Sangar seiklusfilmist". "Kikilipsu" esitab duett: 8-aastane Matri Joosua Hollman koos Ivo Linnaga. Pala "Laula mu laulu, helisev hääl" kannab aga ette Jana Kask, kes lummas selle lauluga publikut telesaate „Eesti otsib superstaari" finaalis. Jana Kase esitusest oli vaimustuses ka Ivo Linna. „Otsisin ta telefoninumbri, helistasin ja tänasin suurepärase esituse eest," ütles Linna.

Pühapäeval astub lavale ka Anne Veski, et taas kord ette kanda „Roosiaia kuninganna". Veski sõnul ei ole see laul teda veel sugugi ära tüüdanud, kuna saab aru, et rahvas tuleb kontserdile ikka nende lugude pärast, mis neile ammu südamesse läinud.

Jaak Joala repertuaar on esindatud kahe looga, „Naerata" kõlab Pearu Pauluse esituses ning „Vildist kübarat" laulab Tanel Padar. Saatesarja jooksul on Tanel laulnud mitmeid igihaljaid laule, mis tema tavapärasesse repertuaari ei kuulu. Tanel naljatab, et ehk nüüd meeldib ta ka oma fännide emadele ja vanaemadele.

Üle pika aja näeb taas laval Els Himmat laulmas oma repertuaari tuntumat pala „Millest sa elad ja hingad". 1960. aastate algul tegutsenud Eesti Raadio Meeskvarteti esitatud „Rohelised niidud" on siiani rahva hinges ning seekord laulab seda imekaunist ballaadi Noorkuu.

Saatesarja 70-liikmelist muusikaasjatundjatest koosnevat akadeemiat esindavad lõbusaid lugusid pajatavad Ivar Must, Owe Petersell ja Antti Kammiste. Saatejuht on Alari Kivisaar.

Taas valivad saate lõpus televaatajad oma lemmiku, mis pääseb finaalsaatesse, kus selgub kõigi aegade lemmiklaul.

Teise lauluna jõuab finaali laul, mis sai enim punkte akadeemialt. Igasse saatesse kandideeris 25-30 televaatajate pakutud laulu, millest iga akadeemia liige valis välja 3 oma lemmikut. Iga hindaja esikoht andis laulule 18 punkti, teine koht 12 punkti ja kolmas 6 punkti.