TV3 kinnitusel oli eelmise aasta superstaarisaate auhinnaks 100 tuhat krooni, lisaks poole miljoni kroonine plaadileping, millega käis kaasas ka reklaamiaeg kanalil tervelt ühe miljoni krooni eest, vahendab ajakiri Naised.

“Miks plaati veel müüki pole paisatud, tuleb küsida produtsendi käest. Ehk tegeletakse materjali töötlemise ja miksimisega,” selgitab Jana ja lisab, et tal pole plaadi poelettidele jõudmise ajast aimugi.

Viru Keskuse plaadipoe Lasering juhataja Eda Tamme sõnul on tema käest mitmel korral tüdruku plaati küsitud, kuid Laseringi poodidesse pole jõudnud isegi Kase singleid.

"Kaldun arvama, et kõige õigem aeg on mööda lastud, kuid seda eelkõige selles mõttes, et kindlasti oleks esialgsed müüginumbrid tulnud vahetult pärast telesaadet "Eesti otsib superstaari" suuremad, kuna värske emotsiooni baasilt ostjaid olnukd kindlasti rohkem," lisab Tamme.

Algselt napisõnaliseks jäänud Alar Kotkas soostub lõpuks selgitusi andma. Ta kinnitab, et debüütplaat on koos ja peaaegu kõik on ka salvestatud. “Välja pole me plaati andnud, kuna turusituatsioon on praegu selline, et nii kalli projektiga on hetkel riskantne välja tulla.”

Kotkas avaldab lootust, et plaat ilmub enne suve.