Konkursi tingimused

1.    Delfi Pilt korraldab fotokonkursi  „Teatejooks"
1.1. Veebikeskkond Delfi Pilt korraldab fotokonkursi „Teatejooks".
1.2. Konkurss kestab 7. - 13. mai 2009.

2. Tingimused esitatavatele töödele
2.1. Konkursile ootame fotosid 7. mai teatejooksul osalenud võistkondadest. Pildid peavad olema tehtud teatejooksu toimumise kohtades. Auhinna võidab kõige lõbusam võistkond.
2.2. Iga võistkond saab konkursile esitada 1 pildi.
2.3.Tööde vastavuse üle konkursi tingimustele otsustab konkursi koordinaator.
2.4. Pildi töötlemisel on lubatud:
- Valgetasakaalu korrigeerimine
- Crop, sealhulgas ka crop, mis korrigeerib sirgjooni
- Tolmuplekkide eemaldamine kloonimise teel
- Punaste silmade eemaldamine
- Blur, mis katab kogu pilti
- Unsharp mask, mis katab kogu pilti
2.5. Muul moel digitaalselt töödeldud pildid eemaldatakse konkursilt.

3. Konkursil osalemine
3.1. Konkursil osalemiseks tuleb lasta oma võistkonnast pilt teha kohaloleval fotograafil või see ise teha. Fotograafide poolt tehtud pildid laeb pilt.delfi.ee-sse üles fotograaf.
3.2. Kui võistkond soovib esitada pildi ise, tuleb esmalt registreeruda Delfi Pildi kasutajaks. Konkursil ei pea avaldama oma päris nime, Delfi Pildis saab endale valida pseudonüümi. Võitjatega võetakse ühendust hiljemalt 18. mail 2009.
3.3. Korraldajal on õigus konkursilt kõrvaldada fotosid, mis on igas vanuses vaatajaskonnale sobimatud, kedagi laimavad ja/või solvavad või mis ei kvalifitseeru antud konkursi võistlustööna.
3.4. Fotokonkursile töid esitades kinnitab osaleja või fotograaf, et omab vastavate piltide õigusi. Konkursil osaleja või fotograaf vastutab kolmandate osapoolte võimalike pretensioonide eest enda poolt esitatud tööde ulatuses.
3.5. Pildi üleslaadimisel kinnitab osaleja või fotograaf, et on tutvunud konkursi tingimustega.
3.6. Ebakorrektsete andmete esitamisel, autoriõiguste rikkumisel jms rikkumiste puhul võidakse kõrvaldada kasutaja ja tema pildid konkursilt.

4. Auhinnad
4.1. Saadetud fotode hulgast valivad Delfi fotograafid välja võitja. Auhinnana paneb Delfi välja igale võitja võistkonna liikmele Viimsi Sisekardiraja kinkekaardi 500 krooni väärtuses.
4.2. Juhul, kui võitja loobub auhinnast, on korraldajatel õigus loovutada auhind järgmisele kandidaadile.
5. Korraldajatel on õigus avaldada konkursile esitatud pilte trükiajakirjanduses ja veebis antud fotokonkursiga seonduvalt.