"Olen siiani arvamusel, et meelelahutus ei pea ilmtingimata olema vaimuvaene kõmujuttude ülesriputamine," räägib majandusraskuste tõttu suletud TopTopi peatoimetaja Ingrid Tähismaa ajakirjale Naised.

"Keegi tegi endale uue tätoveeringu, üht staarikest ei lastud teise staari peole, kolmandat nähti purupurjus olekus kellegagi suudlemas, veel neljas ja viies nimi ning nimekiri ongi ammendunud," leiab naine.

Üle kümne aasta Kroonika peatoimetajana töötanud väärikas daam arvab, et praeguseid portaale ummistavad lookesed käputäiest kohalikest pseudotegelastest, kellest nii mõnigi peaks mõtlema rohkem oma pensionifondile kui sellele, kuidas ja kellega taas kord pildile jääda.

"Eestit ei saa võrrelda Los Angelesega, kus igal nädalal sünnib juurde kümneid uusi staare, kellest kirjutada. Seepärast tulebki läheneda meelelahutusele teisiti, loomingulisemalt."

Tähismaa ise peab portaali TopTop üheks unikaalseimaks projektiks Alasti Uudiseid, kus tegid kaasa saates "Tõehetk" tuntuks saanud Lilit Kaaret ja realityshow`s "Unistuste printsess" tuntust kogunud Triinu Hoolma.