"Kohtusin kontserdi
afterparty
l Fred Dursti assistendi ning bändi hea sõbra Gabe Karoniga, rääkisime muusikast, kontserdist, klubidest ning kuna bändi mehed olid ilmutanud soovi peolt lahkuda ja kuskile mujale minna, siis palus ta, et haaraksime nende seltskonna kaasa kui edasi liigume. Bändist ühinesid meiega DJ Lethal ning trummar John Otto.”


“Seltskond osutus äärmiselt sõbralikuks ning pidu kestis varaste hommikutundideni. Nende tiim on super, näiteks viis minutit peale klubisse saabumist oli hotellist kohal nende peaturvamees, suur ja kurja välimusega mees, kes väga hoolikalt jälgis, mis, kes ja kus meeste läheduses viibib," jutustab Evely.

"Suheldes oli ta aga väga tore ja sõbralik, viskas nalja ja tuli appi kui pidime kiirelt teise klubi otsa minema." Ventsli lisas, et bändimehed suhtlesid hea meelega ka klubikülastajatega.

“Töises mõttes oli see väga huvitav kogemus. Eks ma ikka muretsesin, kas kõik on nende jaoks nii nagu peab aga õnneks ei tekkinud midagi, mille üle nuriseda," rõõmustab Evely, kes hommikul enda postkastist tänusõnadega e-maili leidis.

Limp Bizkit esineb täna Helsinkis ning peagi juba Moskvas.