Publiku poole pöördunud anonüümseks jääda soovinud televaataja on nördinud. “Kuhu on kadunud tõeline rokk?” küsib ta. “Loost ei olnud ju midagi järgi, ehk oligi see selle saate soov esitada lugu teises võtmes või ei suutnud esitaja looga hakkama saada,” sõnab saadet hoolega jälginud rokisõber, kes rõhutab, et Tanel Padar on väga hea laulja ja muusik, kuid just antud loo esitus jäänud nõrgaks.

Vihjet, et Grapsi “Valgust” oli tegelikult palutud esitama väljaspool Eestit tunnustuse osaliseks saanud rokkbändi House Of Games laulja Erik Meremaa, kinnitab ka Meremaa mänedžer Ave Raudmäe. Naise sõnul  teatasid TV3 produtsendid vaid päev enne kontserti, et lugu esitab hoopis Tanel Padar, sest mees vajab Õllesummeril antava The Suni kontserdi jaoks positiivset reklaami. 

“Mul on eriti hea meel, et lõpuks on fantaasiamaailm ja reaalsus ka Eesti lavadel võimeline üheks saama,” ütles The Suni liider Tanel Padar, kes toob Õllesummeri pealavale Eesti artistide senisest keeruliseima tehnilise lahendusega erikontserdi.

Kogumikplaadil, kust leiab saates “Eesti otsib lemmiklaulu” kõlanud lood, esitab “Valgust” siiski Meremaa. Plaadifirma Pedro nimetab esitust võimsaks.

Hea lugeja, kumma rokimehe esituses Sulle “Valgus” rohkem meeldib?

Erik Meremaa:
$MP3_URL = 'http://v.delfi.ee/m/Erik_Meremaa-Valgus.mp3';include "$includes_dir/projects/mp3player.inc";?>

Tanel Padar:

Bändide kohta leiad rohkem infot kodulehtedelt: