Täna kell 22.35 alustab Kanal 2s kümneid auhindu võitnud sari „Dexter“, närvesööv põnevik „maailma kõige meeldivamast sarimõrvarist”.

Miami politseis verejälgede eksperdina töötav Dexter on intelligentne ja sõbralik mees, kelle professionaalsust kolleegid kõrgelt hindavad ja kes veedab meeleldi aega sõbratar Rita ja tema kahe lapse seltskonnas. Paraku on see kõik külm teesklus, sest tegelikult puudub temas igasugune kaastunne ja võime armastada.

Dexteri tegelikuks kireks on politseile tabamatuks jäänud sarimõrvarite lõksu meelitamine ja tapmine. Mehe eeliseks teiste uurijate ees on maniaki hingeelu mõistmine, sest on ju ka tema ise üks nende seast. Tänu oma ametile ja kõrgele intellektile suudab ta tapatööd korraldada aga nii, et temast ei jää maha ainsatki reetlikku jälge.

Stiilipuhta põnevusdraama peaosas on sarjast "Mulla all" tuntud Michael C. Hall, kes on Dexteri rolli eest kolmel aastal järjest parima meespeaosa Kuldgloobusele esitatud. Samas on seriaali vastuoluline teema ka suuremaid ja väiksemaid skandaale põhjustanud. Sari põhineb Jeff Lindsay kultusromaanil "Darkly Dreaming Dexter".

Täna õhtul esilinastuv “Dexter” on Kanal 2 ekraanil kolmapäeviti kell 22.35, kohe pärast menusarja „Jälgi jätmata”.