“Meil tundub putkast söömine soliidsemale inimesele häbiasi. Viinis on täiesti tavaline, et kikilipsudes ja õhtuülikonnas härrased seisavad enne teatrisse minekut tänaval ja söövad putkast ostetud kuumi vorstikesi,” jutustab 20 aastat Austrias ja Šveitsis resideerunud Kofkin ajakirjale Naised.

Kaamera ette sattumise päeval testis suurärimees isiklikult oma uue äriprojekti toimimist – Kofkinile kuulub hetkel Tallinna südalinnas viis uut kiirsöögiputkat, juuliks peaks neid kokku olema juba 11. Nii et ajal, kui teised söögikohad end kokku tõmbavad, peab Kofkin hoopis laienemisplaane.

“Oleme eestlastele mõeldes teinud spetsiaalse menüü, kartulite valmistamise retsept pärineb Iirimaalt, burger on töötatud välja meie oma Meritoni restoranis, seega soovime teha kiirtoitu, mis vastaks restorani standarditele,” kõneleb Kofkin koos Tšehhist pärit äripartneriga isukalt kuuma vorsti hammustades.