"Tõsi ta on, et muusika tegemine on väga aeganõudev protsess ning hea materjali kokku panemine võtab aega," rääkis Rivo Publikule.

Kui saates paistis noormees silma rokiliku imidžiga, on tema uus projekt hoopis elektroonilise muusika vallast. "Paar aastat tagasi oli mu muusikamaitse väga kitsas - mulle läks peale vaid metal ja rock. Elektroonilise muusika vastu hakkas huvi tekkima Bedwettersiga koostööd tehes, mil aitasin neil ette valmistada lugusid debüütalbumi tarvis. See, et Bedwettersil elektroonilise mekk juures on, saigi tegelikult minust alguse. Eksperimenteerisin erinevate soundidega ning tegin nende esimesele singlile "Dramatic Letter To Conscience" süntesaatori sissejuhatuse. Poistele see meeldis ning nüüdseks on elektroonika Bedwettersi muusika lahutamatu osa," rääkis Rivo.

Kingi räägib, et teda köidab elektroonilise muusika mitmekesisus: "Seal on lõputud võimalused soundi moonutada ja manipuleerida. See on lausa omaette teadus, milleks oleks vaja insenerikraadi. Mul küll seda viimast pole, kuid arvan, et asi tuleb siiski välja."

Rivo räägib, et tema unistuseks on saada tunnustatud muusikaprodutsendiks, kes saab koostööd teha nii Eesti kui ka välismaa artistidega. "Otsustasingi oma isikliku elektroonilise muusika projekti luua. Nime kallal murdsin mitu kuud pead, kuid lõpuks kargas pähe selline kombinatsioon nagu Gash Mo. Žanriliselt langeb mu muusika kuskile electro house'i kanti, mis on praegusel hetkel ju väga populaarne."

Lähitulevikus plaanib Gash Mo avaldada oma esimese singli. Täna saab seda kuulata Rivo MySpace'i lehelt instrumentaalversioonis. "See on esimene lugu playeris. Antud loole käib hetkel vokalisti otsimine ning kui kõik hästi läheb, saab juba varsti seda lugu klubides ja raadiotes kuulda. Gash Mo on tulemas!"