Hetkest, mil Linna saarele kolis, suhtleb naabertalus elav Linda Ivoga tihti, kirjutab Õhtuleht. "Oleme absoluutselt kõiki asju arutanud, kõigest rääkinud. Kui mul üldse on head meessõpra, siis see on nimelt Ivo Linna - ta on tõeliselt tore inimene," räägib ta.
"Algul ma ei tundnud teda ju üldse, isegi kartsin pisut. Aga kui vaatasin, kui lihtsalt ta suhtleb, kui abivalmis ta on – täiesti teine tüüp, kui ta enne oli mulle tundunud," naeratab Linda.

Refereeritud artikli täistekst Õhtulehes.

Juulikuus läheb täna 60. sünnipäeva tähistav Ivo Linna juubelituurile. Täna õhtul saavad kontserdist esimestena meki suhu aga just saarlased. Kuressaare Lossihoovis toimuv tähtsa sünnipäeva erikontsert toob kohale ka palju erikülalisi. Ivoga koos astuvad lavale Tõnis Mägi, Riho Sibul, Dave Benton, Marju Länik, Priit Pihlap jpt.

Miks Linna juubelituur aga naabrite hiidlaste juurde ei jõua? "Mina aidata ei saa, kuigi mulle väga meeldiks ka Hiiu saarel esineda. Ilmselt pelgavad korraldajad liiga suuri kulusid – kontserdi korraldamine on majanduses kinni. Aga hiidlastega on mul väga hea suhe. On ju sümpaatsed inimesed Ada Lundver, Boris Lehtlaan ja Ants Vähejaus hiidlased. Nende tundmisest piisab, et hiidlastesse soojalt suhtuda," ütles Ivo väljaandele Hiiu Leht.

Linna juubelikontserdid toimuvad:
17.07 Põlva Intsikurmu Laululaval
19.07 Haapsalu Piiskopilinnus
21.07 Paide Vallimägi
22.07 Tartu Laululava
23.07 Tallinna Lauluväljak
24.07 Rakvere Laululava
25.07 Pärnu Vallikäär
26.07 Rapla Laululava