Esindatud olid nii "Meeleheitel koduperenaised", "Private Practice", "Ghost Whisperer" kui ka menusari "Lost".

Esimesena õnnestus juttu teha "Meeleheitel koduperenaistes" Bree kummalist ja salapärast abikaasat Orsonit kehastava Kyle MacLachlaniga.

Miks Orson endiselt Bree juures on, kui naine nii kamandav ja võimukas on?
Sest kirjanikud käsivad (naerab).
Ei, tegelikult ma arvan, et sellepärast, et nad on hingesugulased. Te ei arva, et nad on hingesugulased? Pärast kõiki neid raskusi, mis neil koos on olnud! Nad kuuluvad kokku. Neil on selline sarnane nipsakas maailmavaade ja nad on loodud elu lõpuni koos olema.

Olen kuulnud, et viiendal hooajal on Orsoni elus päris palju muutusi?
Jah, sel aastal on Orsonil päris palju, millega toime tulla. Ta on püüdnud aru saada, kes ta on ja mida ta tegema peaks. Samuti püüab ta kuidagi sobituda sinna maailma, mille Bree talle loonud on. Nooh, mulle tundub, et tal on vaja oma mojo jälle tagasi saada. See on ta plaan. Igal juhul saab see aasta Orsoni jaoks olema äärmiselt huvitav. Eks paistab, mis saama hakkab.

Sa oled mänginud alati selliseid pigem halbu ja natukene hullumeelseid karaktereid. Miks Sa neid rolle endale valid?
Nad valivad ise mind (naerab). Telesarjades mängimine annab sulle suurema võimaluse improviseerida ja sul on suurem ootusärevus, väljakutse ja teadmatus. Tihtilugu sa ei tea sugugi, mis sinu mängitavast karakterist nädalast nädalasse saab. Pealiini ikka tead, aga detailid on teadmata. Pealegi, selliste süngemate karakterite mängimine annab suurema vabaduse katsetada ja see omakorda tekitab vaatajas põnevust ning tõstatab küsimuse – huvitav, mida ta edasi teeb?
Need tegelased pole kangelased. Nende tee ei lõpe alati hästi. Ning see teekond sinna lõpptulemuseni on minu jaoks palju põnevam. Sa iialgi ei tea, mis salapärase inimese peas toimub.

Kas Sinu abikaasa on meeleheitel koduperenaine?
Ei, ta on äärmiselt võimekas (naerab) .
Ta võibolla meeleheitlikult ootab, et ma tema ja meie väikese poja juurde naaseksin. Mida ma ka täna õhtul teen.
 
Kas võtad vahel oma rollist mingi käitumismalli üle?
Teles töötamise võlu ongi see, et sa saad oma karakteriga kaua aega koos olla ja teda arendada. Filmide puhul on umbes 12 nädalat võtteid ja siis jääb karakter sinust maha.
Teles on suurem liikumisvabadus teha oma karakteriga järsemaid pöördeid, sest aega on rohkem, millega mängida. Aga hoolimata sellest pikast ajast, mis sa ta peale kulutad ... noh, siiamaani veel mingeid malle üle võtnud ei ole.

Kui palju on Orson aja jooksul muutunud?
Ta tegelikult on päris palju muutunud. Algselt ma tulin ju "Meeleheitel koduperenaistesse" kui müstiline mõrtsukas, aga ma ei tahtnud olla mõrtsukas. Tahtsin kauemaks jääda. Ja siit tulidki muutused. Orson sai uued mõõtmed ja tasandid. Esiteks löödi kõikuma fakt, kas tema oli tapja või oli selleks ta ema. See tegi minu natukene paremaks ja mind tuli muuta romantilisemaks, hoolivamaks ja lõbusamaks. Viiendas hooajas see kõik juhtubki ja kuuendas on Orsonil natukene keerulisem jälle. Ta muutub veidi raskemaks ja taas müstilisemaks. See kõik on väga huvitav.

Kumb Orson sulle endale rohkem meeldib, halb või hea Orson?
Mulle meeldivad nad mõlemad.
Hea asi telesarjade puhul ongi see, et see võib varieeruda nädalate kaupa. Sa võid paar nädalat olla halb ja siis jälle hea. See on suurepärane töö, sest igav ei hakka. Sul on nii lai ala, millel sa katsetada võid ning mille piire lükata. Kirjanikud toovad alati midagi uut sisse ja seda me näitlejatena ka ootame.

Kuidas on töötada koos Marcia Crossiga?
Ta on kohutav! (Naerab.)
Ei, tegelikult on ta täiesti fantastiline näitleja ja inimene. Ta on meeletult soe, tark ja avatud inimene. Ja see, mida ta Breega teeb on väga eriline. Mis on müstiline, on see, et ta suudab luua meie vahele erilise energia. Tänu temale muutuvad meie stseenid paremaks. Tänu tema huumorimeelele ja stseenisisese rütmitunnetusele. Ta hoiab mul jalad maas. Ja ta aitab mind väga palju lapsevanemana. Tal endal on lapsed, seega ta aeg-ajalt hoiatab mind selle eest, mis toimuma hakkab ja kuidas lapsed käituvad.

Tunned Sa, et oled muutunud tüüpnäitlejaks?
Ei, ei usu. Arvan, et olin lihtsalt huvitav tegelane, keda sarja sisse tuua. Ja isegi kui ma muutun tüüpnäitlejaks ja nö kurjaks tegelaseks, siis isegi nende karakteritega on piisavalt põnev, et mitte mingisse stampi kinni jääda.