Oscariga pärjatud staari tulu sõltus suuresti “Hannibali” edust, mis tõi ainuüksi Ühendriikide kinodes sisse 117 miljonit dollarit. Sellega edestas ta kindlalt Catherine Zeta-Jonesi ja “AI” staari Jude Lawd, kes teenisid möödunud aastal vastavalt 5,5 ja neli miljonit naela.

Terava keelega saatejuht Anne Robinson, kelle “The Weakest Link” oli üliedukas, teenis 6,5 miljonit naela, edestades “Kes tahab saada miljonäriks?” (“Who Wants To Be A Millionaire?”) konkurenti Chris Tarranti, kes teenis 3,5 miljonit dollarit.

Hästi teenis ka “Moulin Rouge´`i” staar Ewan McGregor, kes oli viie miljoni naelaga seitsmendal kohal. Liz Hurley oli napilt alla nelja miljoni naelaga 11. kohal, tema endine kallim Hugh Grant aga kahe miljoni naelaga 19. kohal.

Sportlaste nimekirja juhtis 16 miljoniga raskekaalu poksitšempion Lennox Lewis, teisel kohal oli 6,5 miljoni naelaga Manchester Unitedi kapten David Beckham. Vormel 1 juht ja kurikuulus playboy Eddie Irvine oli kuue miljoni naelaga kolmandal kohal. Neli miljonit naela, mis David Coulthard teenis, andis talle üheksanda koha.