Masu käigus on nii mõnigi artist olnud sunnitud mõneks ajaks ümber orienteeruma - kui lauljatar Mari-Leen Kaselaan peab vahelduseks ettekandja-ametit ning Chalice müüb tuuril pastat, oli Supil tagataskust võtta Tartu ülikooli suhtekorralduse ja ajakirjanduse eriala diplom, kirjutab Kroonika.

Anna-Liisa esimesi tuleproove suhtekorraldajana oli hiljutise ASi Kemira GrowHow nimevahetusürituse korraldamine ning selle uue tootemargi Baltic Agro tutvustus, millega kaasnes tonni muruväetise kinkimine lauluväljakule.

Kuigi enam kui aasta eest tundis Anna-Liisa house-loo «Bigger Than Everything» vastu huvi ka üks Prantsuse plaadifirma, püüab Anna-Liisa laulmist nüüd pigem suhete korraldamisega ühitada. Tartu õpingute jätkuks on Supil plaanis minna sügisel ka Kopenhaageni ülikooli meediaeriala magistriõppesse.

«Mul on veel katsete viimane voor tegemata, kui see tehtud, saab rääkida kindlatest plaanidest,» sõnab Anna-Liisa.

«Nii kommunikatsioonitöö kui ka laulmine on mulle ühtviisi südamelähedased, siiski on laulmine pigem hobi, millega tegelen nii-öelda vabadel hetkel. Muusikat ei tasu teha ainult raha pärast - kirg on olulisem.»