Talis Kitsing kirjutas 30. juunil oma mõtetest Inno ja Irja kohvikus. Talle oli ääretult südamelähedane sport ja noorte treenimine.

“Mul läks spordis üsna normaalselt, ilmselt kui ma poleks oma nooruses elu põletanud, oleksin saavutanud edu ka rahvusvahelisel areenil,” uskus Talis.

Talis treenis aastaid noori inimesi. Need, kellel raha polnud, said tema käest treeninguid tasuta. Mõnedest tema õpilastest tulid Eesti meistrid ja ka üks maailmameister, nimega Ainar Karlson.

“Ala polnud noorte seas eriti populaarne ja kui tekkis võimalus minna telesse (Baari saatesse) nägin selles ideaalset võimalust oma alale reklaami teha. Ehkki pool Eestit peab mind nii edevaks, et just see oli nende arvates põhjus miks ma saatesse läksin. Peale saadet mitmekordistus minu õpilaste arv, mis oligi ju eesmärk,” kirjutas Talis.

Telesarjast “Baar” tuntud Talis Kitsing suri oma kodus arvatavasti ööl vastu eilset. Noore mehe surnukeha avastati, kui temaga eluaset jaganud vanaema murelikuks muutus, miks Talis pole toast väljunud ega söömaski käinud.