Lea arvates peaksid lapsevanemad olema võimalikult avatud meeltega, kuna tänapäeva ühiskonnas on nii palju negatiivsust, kirjutab Buduaar.

„Tihtipeale on vanemad väsinud ja ei pruugi olla jõudu lapsele selgeks teha, miks peab käituma just nii nagu vaja,“ ütleb Lea. Lauljatari sõnul on lapsed ja nende vanemad ühel pulgal, vanematel on lihtsalt rohkem elukogemusi.

Karistusmeetodid on Leal samuti välja mõeldud, kuid kunagi ei ole need liiga karmid. „Enda väiksemat last, Jasmiini ei saagi karistada, kuna ta on alles nii väike, kuid eks ta noomida saab ikka vahest.“

Selle eest Lea vanem laps Robi-Reeno on isegi vitsa saanud, kui ta noorem oli. “Robbie on vitsa saanud küll, kuid väga harva, sellist rääkimismeetodit on temaga vähe kasutatud, kuna teismelised ei taha lihtsalt enda vanemaid kuulata,“ teab lauljatar rääkida.

Lea ise olevat olnud väga energiline laps, kes ei suutnud end ühe tegevuse juures hoida ning samuti sai ta enda mäletamist mööda väga tihti ka vitsa. „Minu puhul oli see asi, et ma ei viitsinud lugeda, ma tahtsin parema meelega hoopis laeva ehitada,“ meenutab ta.