Kontserdi peaprodutsendi Peeter Rebase sõnul möödus kontsert suurepäraselt. "Mul on siiralt hea meel, et BDG poolt korraldatud järjekordne suvine suurkontsert korda läks. Kogu meie korraldustiim
käitus väga professionaalselt ning sai Madonna tuuri managemendi käest ka palju kiidusõnu. Näiteks ütles Madonna production manager, et Eestisse peaks saatma nii mõnestki teisest Euroopas riigist inimesi õppima. Oli näha, et ka Eesti publik ja naaberriikidest tulnud ligi 30 000 fänni jäid
showga igati rahule. Siinkohal tahan ma tänada ka kontserdi suursponsorit A. Le Coqi ja kõiki meie toetajad, kes Madonna kontserdi toimumiseks oma panuse andsid."

Madonna esinemist käisid vaatamas Eesti esileedi Evelin Ilves, Läti president Valdis Zatlers, Läti peaminister Valdis Dombrovskis ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar.

Kõik piletid Tallinna kontserdile olid välja müüdud Euroopa ühe suurima piletimüügifirma Ticketpro online-süsteemi kaudu. Ticketpro Baltics tegevjuhi Madis Brjantsevi sõnul 90% kontserdile tulnud muusikasõpradest trükkisid Internetist ostetud e-pileti ise kodus või töö juures välja. "Eestis ostetud e-piletite osakaal ületab mitmekordselt Euroopa keskmise taseme. Ticketpro süsteem näitas ennast 4. augustil heast küljest – külastajad said sisse ilma suuremate probleemide ning vahejuhtumiteta".

Peeter Rebane lisab: "Kuigi sissepääs Lauluväljaku alale oli avatud juba poolest päevast, kasutas seda võimalust vaid 4 000 inimest, kes pärast väravate avamist kontserdialale esimestena pääsesid. Suurem osa publikust saabus aga hiljem pea üheaegselt ning sai seega kahjuks palju pikemalt järjekorras oodata".

Madonna kontserdil Tallinna Lauluväljakul kõlas kokku 24 lugu. Millised täpsemalt, loe SIIT. Popikuningannat saatis laval paarkümmend tantsijat, taustalauljad ja kaks bändi. Kohe peale esinemist siirdus staar Tallinna Lennujaama oma eralennukile.