Jäääre liikme Tarvo Jaaksoo sõnul aga ei tähenda see seda, et Jääääre lugusid kontserdil kuulda ei saa: „Kavas “Kaunimad laulud...” kõlab kindlasti ka Jääääre lugusid. Meie suureks rõõmuks peetakse mõningaid meie lugusid ka kauniteks,“ lausub Jaaksoo.

Koos Jäääärega astuvad Leigo kontserdil lavale ka Bonzo, Evelin Samuel, Sepo Seeman, Siiri Sisask ning Jääääre uusima liikmena Riho Sibul.

„Ootame esinemist koos kõigi oma külalistega suure põnevusega,“ sõnab Jaaksoo, „tegemist on äärmiselt erinevate loominguliste karakteritega ja usume, et tulemus saab olema väga veenev.“

Seda, et Leigo on kollektiivile südamelähedane koht, tõestab ka see, et nende viimane album „Pojaga restoranis“ on samuti sündinud Leigol.

Nende endi sõnul on see olnud kuidagi nii loomulik, et koha valiku suhtes ei tekkinud isegi kahtlusi. Juba aastaid on Leigol loomelaagris käidud ning seda loodetakse teha ka edaspidi.

Loomulikult on Leigo aastatega muutunud. Nii visuaalselt, kui mastaapselt. Jäääär on näinud päris alguse Leigot ja ka seda, kuhu on tänaseks jõutud. Aga oma vaimult on ta jäänud endiseks ja see vaim on Leigol väga võimas. Ja inimesed, kes seda kannavad, samuti. See meid sinna tõmbabki,“ sõnab Jaaksoo ning loodab, et kontserdile tuleb palju häid ja mõnusaid inimesi. „Sest nad sobivad sinna,“ lisab ta.