Seega on Lizi peadpööritav suhe Grantiga võtnud uue uskumatu pöörde — lähedaste sõprade sõnul ei ole välistatud, et glamuurne paar heidab abiellu ning Hugh lapsendab Lizi beebi, kirjutas National Enquirer.

Sõprade sõnul käitub Hugh juba praegu, nagu oleks ta lapse isa. Hugh ei ole kunagi tahtnud Lizist lahku minna, nende suhe katkes naise initsiatiivil pärast seda, kui Grant jäi Hollywoodis prostituudiga vahele. Hugh oli inimene, kelle poole Liz oma murega pöördus ja kes käis temaga esimeses ultrahelis kaasas. Hugh elab praegu Lizi kodus Londonis, kuna ta enda korter on renoveerimisel.

Sõprade sõnul ei tulnud abort Lizile ilmselt pähegi, kuna ta on 36 ja ta bioloogiline kell tiksub. Ta on alati tahtnud last ning selliste glamuursete emade nagu Madonna, Catherine Zeta-Jonesi ja Kate Winsleti eeskuju näitab, et on võimalik olla ema ning samas ka karjääri teha.

600 miljoni dollari pärija Bing võrgutas Lizi kallite õhtusöökide ja kingitustega, aga nüüd olevat modell ja näitlejanna nii pahane, et andis 37-aastasele playboyle hüüdnimeks Bing Laden.