Võidu konkurentide ees tõi Luigele Ekspress Grupi tagasivõitmine Bonnieri käest, mis mullusega võrreldes tõstis tema pandavust 50%, teatas rühmitus LSM Delfile.

Ebaapetiitse isendi tiitli sai maiasmokkade hirm Kaur Kender. Kategoorias ebaapetiitne isend, kes on kuulsaks saanud naise abil, jagasid esikohta Arnold Rüütel ja Risto-Matti Ratia.

Lapstähe erutusauhinna kategoorias saavutas võidu Tõnis Kons, iga ämma unistus. Lapstähe erutusauhind antakse mehele, kes on veetlevalt ebaintelligentne, kohmetu ja on meedias uus tulija vaatamata eale.

Tõelise mehe tiitel jäi sel aastal välja andmata, sest kui pandavaid mehi veel jätkub, siis tõeliste meestega on kitsas käes. Mullu võidutses tõelise mehe kategoorias peaministri sisenõunik Jaan Tross, kes sai auhinnalise esikoha legendaarse tegelaskuju James Bondi ees.

Tõeline mees on see, kelle poole iga naine õhates vaatab, ning selles kategoorias arvestati ka välismaised nominente, kes on eeskujuks kõigile ugrilastele.

Rühmitus LSM “NM” valis aasta mehed ka möödunud aastal. Pandava mehe kategoorias tuli siis esikohale Jaan Tätte Linnateatrist.