"Avalikkuse ees alati vaoshoitult ja tasakaalukalt käitunud bändiliikmed olid Raplas kui ümbersündinud," kirjutas Kesknädal. Loe SIIT!

Smilersi juhtfiguur Hendrik Sal-Saller rõhutab, et Smilers ei ole poliitiline organisatsioon ja peab seika, et Smilers valimiseelsesse reklaamikampaaniasse tiritakse, kahetsusväärseks. "Smilers ei ole poliitiline organisatsioon ning ei oma poliitilist eesmärki," ütles ta Publikule.

Hendrik on sügavalt tänulik kesknoortele, kes arvavad, et "loomulikult on ka "meie aja moosekantidel" õigus omada poliitilisi vaateid". "Väga tore! Kuigi minu teada on juba ammu igal demokraatliku Eesti Vabariigi kodanikul (sealhulgas ka pillimeestel) õigus omada ja avaldada oma isiklikku arvamust – ka lõunalauas. Naiivselt olen arvanud, et KGB-ajad ja tsensuur on häbiväärne ajalugu ning sosistamiseks pole enam põhjust."

Sal-Salleri meelest on kummaline ja ebaviisakas see, kui kellegi lõunalaua eravestlust salaja pealt kuulatakse: "Ja jutt siis valikuliselt kuskil "ajalehes" ära trükitakse - kusjuures ei juleta isegi oma nime avaldada! Oleks siis artikli autoril olnud julgust kardina tagant välja astuda ja ennast ning oma poliitilist platvormi tutvustada. Samuti loodan, et pealtkuulaja omab ka (oma eeskujusid sügavalt järgides) vestlusest lindistatud ülesvõtet – siis saaksime teada, et KES ikkagi MIDA ütles ning süüdlane (süüdlased?) järgmisel bändikoosolekul seina äärde panna!"

Hendrik on veendunud, et oma arvamuse avaldamine ei võrdu mõnitamisega. "Ma ei kuulu ühtegi poliitilisse organisatsiooni aga valimiste eel luban, et kavatsen ka edaspidi oma arvamust omada ja sõpraderingis maailmaasju arutada – ja mitte sosistades."